28η Οκτωβρίου: Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις

28η Οκτωβρίου: Με τι καιρό θα 28η Οκτωβρίου: Με τι καιρό θα

Καιρός: Βροχερό αναμένεται να είναι το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η πρώτη εικόνα που έχει για το συγκεκριμένο τριήμερο «δείχνει» βροχές, εξαιτίας της καθόδου ενός βαρομετρικού χαμηλού, γεγονός που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην διεξαγωγή των παρελάσεων ανήμερα τη 28ης Οκτωβρίου.

Σε κάθε περίπτωση ο ίδιος είπε ότι πρόκειται για μία πρώτη "εικόνα" και ότι είναι νωρίς για πιο αναλυτικά στοιχεία που αφορούν στις συγκεκριμένες ημέρες.

Αναφορικά με τον καιρό που επικρατεί αυτό το διάστημα, αφού έδωσε την πρόγνωση του, υπογράμμισε ότι οι θερμοκρασίες που επικρατούν, δεν είναι κανονικές, αλλά σαφώς πολύ υψηλότερες για την εποχή κατά 4-5 βαθμούς.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.