Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής 13 Οκτωβρίου

Τα πρωτοσέλιδα των Τα πρωτοσέλιδα των

Κυκλοφόρησαν οι εφημερίδες της Κυριακής (13/10) και οι ειδήσεις που έχουν επιλέξει να παρουσιάσουν στα πρωτοσέλιδά τους είναι πολλές.

Η εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» έχει τίτλο «Τα παιχνίδια του Ερντογάν και οι ανησυχίες της Αθήνας», αναφερόμενη φυσικά στα σχέδια του Τούρκου προέδρου με την εισβολή του στη Συρία.

Το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» κάνει έναν απολογισμό με τις σκληρές μάχες που έχουν ξεσπάσει στη Συρία, έχοντας ως πρωτοσέλιδο τίτλο «Παγκόσμιος εφιάλτης».

Το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ασχολείται με το φορολογικό νομοσχέδιο που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση: «Αυτό είναι το νέο φορολογικό».

Η «REAL NEWS» έχει τίτλο «Όλο το σχέδιο για τα αναδρομικά», με εκτενές ρεπορτάζ για τις αλλαγές και την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου.

Το «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» ασχολείται με τις νέες συντάξεις και τι έρχεται μετά και την εξαγγελία των αλλαγών: «Αυτές είναι οι νέες ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και το πρωτοσέλιδο του «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» με τίτλο: «ΟΙ 9+1 ΑΛΛΑΓΕΣ για συντάξεις και εισφορές».

ΤΟ «ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» αναφέρεται στην τουρκική επίθεση στη Συρία και τα αποτελέσματα που ενδέχεται να αυτό στον ίδιο τον Ερντογάν και τη γείτονα χώρα: «ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ο Σουλτάνος».

Η «ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» έχει πρωτοσέλιδο τίτλο: «Ψεύτικα λόγια Επίθεση στην κοινωνία» κάνοντας επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η «ΕΠΟΧΗ» αφιερώνει το πρωτοσέλιδό της στις σφαγές των Κούρδων από την τουρκική επίθεση με τίτλο: «ΣΦΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟ».

Η «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ασχολείται με το μεταναστευτικό και τους πιθανούς κινδύνους: «ΒΟΜΒΑ για το Μαξίμου οι μετανάστες».

Το Documento» κυκλοφορεί με τίτλο: «ΝΕΑ κανονικότητα της διαπλοκής Δημοκρατία-πλυντήριο».

Τέλος, η «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» αναφέρεται στις ψήφους των αποδήμων, ζήτημα που επανέφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη: «ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ Η ΨΗΦΟΣ των αποδήμων»

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.