Ολυμπιακός – Βαλένθια: Το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός – Βαλένθια: Το Ολυμπιακός – Βαλένθια: Το

Ολυμπιακός – Βαλένθια: Λίγες μέρες μετά τη βαριά ήττα στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός, χωρίς τον Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του, καλείται να σηκώσει κεφάλι και να αντιδράσει.

Οι «ερυθρόλευκοι», υποδέχονται τον ΣΕΦ την εξαιρετική Βαλένθια (21:30), για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδώσει το Novasports 2.

Μοναδικός στόχος φυσικά, η πρώτη νίκη στην κορυφαία διασυλλογική Ευρωπαϊκή διοργάνωση, με μία καλή εμφάνιση.

Τα ηνία της ομάδας τα έχει αναλάβει ο Κεστούτις Κεμζούρα, μέχρι να αποφασιστεί ο νέος προπονητής, που θα προσπαθήσει να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο δεν είναι απίθανο να δούμε αλλαγές τακτικής στο ρόστερ και παίκτες που δεν είχε δει στο παρελθόν.

Μένει να δούμε, το πρόσωπο που θα παρουσιάσει η ομάδα και αν θα καταφέρει να επανέλθει ή θα… βυθιστεί ακόμα περισσότερο.

Πηγή: Sportime.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.