Απεργίες ΜΜΜ: Έμφραγμα στην πόλη - Ποια δημόσια μέσα τραβάνε χειρόφρενο

Απεργίες ΜΜΜ: Έμφραγμα στην Απεργίες ΜΜΜ: Έμφραγμα στην

Απεργία στα ΜΜΜ: Την πραγματοποίηση απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, αντιδρώντας στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, στο πλαίσιο.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, 24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και στο δίκτυο της γραμμής 1 Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ). Εντός της ημέρας αναμένονται αποφάσεις για το μετρό και το τραμ.

Επίσης, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στα τρένα, συμπεριλαμβανομένου του προαστιακού, λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Ως εκ τούτου, αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ για τις ακυρώσεις δρομολογίων.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.