Κορτώ για τη λίστα του νηπιαγωγείου: Έπαιζα με αυτοκινητάκια, παρά ταύτα βγήκα αδ@@@ρα!

Κορτώ για τη λίστα του Κορτώ για τη λίστα του

Τη λίστα του νηπιαγωγείου που διχάζει σχολίασε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Αύγουστος Κορτώ.

Στη λίστα αναγράφεται ότι τα αγόρια μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι, όποιο τους αρέσει, ενώ τα κορίτσια κουζινικά ή πλαστικά φρούτα ή ζωάκια. Ο συγγραφέας την χαρακτηρίζει αηδία και η ανάρτησή του που είναι αναδρομή στα παιδικά του χρόνια συγκέντρωσε πάνω από 17.000 likes.

Η ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ

Με αφορμή την αηδία του νηπιαγωγείου που κυκλοφορεί - όπου τα αγοράκια φέρνουν Ο,ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και τα κοριτσάκια πρέπει να 'ρθουν εξοπλισμένα με κουζινικά, μπουγαδόσκοινα και βουρτσάκια χέστρας - έχω να καταθέσω την εξής απλή καίτοι συντριπτική περίπτωση πανωλεθρίας των (πάντα φαιδρών, πάντα τυραννικών κι αποτυχημένων) έμφυλων στερεοτύπων.

Όταν ήμουν μικράκι, το αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν ο κούκλος Skeletor, κι έπειτα τα αυτοκινητάκια μου, οι πλαστικοί δεινόσαυροι, και μια φωσφοριζέ μπάλα από καρότσα Ντάτσουν.

Διάβαζα με λύσσα το 4 Τροχοί του μπαμπά μου, μάζευα αυτοκόλλητα Μουντιάλ σαν παρλιακό, και το ίνδαλμά μου ήταν ο τεράστιος γείτονάς μας (Καλαμαριώτης γαρ) Νίκος Γκάλης.

ΚΑΙ ΜΟΛΑΤΑΥΤΑ ΒΓΗΚΑ ΑΔΕΡΦΑΡΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.