Τζέφρι Πάιτ: «Amazing» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Ακρόπολις - To tweet του πρέσβη των ΗΠΑ

Τζέφρι Πάιτ: «Amazing» ο Τζέφρι Πάιτ: «Amazing» ο

Εντυπωσιασμένος από την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και της εθνικής ομάδας, εμφανίστηκε με ανάρτησή του στο twitter, o Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιτ, αμέσως μετά το ματς του Κυπέλλου Ακρόπολις απέναντι στην Ιταλία.

«Υπέροχο να βλέπεις τον καταπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο και την υπόλοιπη εθνική ομάδα εν ώρα δράσης στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Καλή τύχη στην Ελλάδα, καθώς η ομάδα ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο με δύο παίκτες των Μπακς, οι οποίοι φέρνουν αυτόν τον αέρα του NBA», έγραψε ο Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος βρέθηκε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση απέναντι στους Ιταλούς.

Το tweet του Πρέσβη:

{https://twitter.com/USAmbPyatt/status/1162446044195643392?s=20}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.