Βόλος: Σαρώνει η κακοκαιρία- Καταρρακτώδεις βροχές και κεραυνοί

Βόλος: Σαρώνει η Βόλος: Σαρώνει η

Αλλαγή του καιρού στον νομό Μαγνησίας με καταρρακτώδεις βροχές και κεραυνούς. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Καταρρακτώδης βροχή και συνεχείς πτώσεις κεραυνών είναι τα φαινόμενα που επικρατούν στον νομό Μαγνησίας από τις 7 μμ, τόσο στη μητροπολιτική περιοχή του Βόλου, όσο και σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Πηλίου και τον Αλμυρό.

Η καταρρακτώδης βροχή μετέτρεψε πολλούς δρόμους του Βόλου σε ποτάμια και υπάρχουν συνεχείς πτώσεις στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος, όπως και πολλές διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Οι κεραυνοί που πέφτουν στην περιοχή είναι συνεχείς και έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας μεγάλο μποτιλιάρισμα στον δρόμο από το παραλιακό Πήλιο προς τον Βόλο με αποτέλεσμα να είναι ακινητοποιημένα εκατοντάδες αυτοκίνητα από το Μαλάκι μέχρι και τον Βόλο.

Η κακοκαιρία κατευθύνεται προς τη βόρεια και κεντρική Εύβοια με την ελπίδα να βοηθήσει στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.