Η Μυρτώ της Πάρου κάνει το πρώτο της μπάνιο μετά από 7 χρόνια (pic)

Η Μυρτώ της Πάρου κάνει το Η Μυρτώ της Πάρου κάνει το

Ανήμερα της Παναγίας η Μυρτώ, η περιπέτεια της οποίας συγκλόνισε, όταν στις 23 Ιουλίου του 2012 βρέθηκε ημίγυμνη στην Πάρο, μετά τν εφτιάλτη που έζησε στα χέρια του  Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, κάνει το πρώτο της μπάνιο και συγκινεί.

Η εικόνα με την Μυρτώ από την Πάρο στη θάλασσα γεμίζει ελπίδα. Την ανάρτηησ έκανε η μητέρα της γράφοντας «H Μυρτώ στην παραλία ανήμερα της Παναγίας».

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Ιουλίου του 2012, η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, βρέθηκε ημίγυμνη, χτυπημένη και σε κώμα, σε παραλία της Πάρου σε ηλικία μόλις 15 ετών. Επτά χρόνια μετά, συνεχίζει τον μεγάλο αγώνα της αποκατάστασης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.