Καιρός: Έρχονται άνεμοι και βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός: Έρχονται άνεμοι και Καιρός: Έρχονται άνεμοι και

Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για αλλαγή σκηνικού τις επόμενες ημέρες. 

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κάνει αναρτήσεις μέσω των οποίων μας παραθέτει τις προβλέψεις του για τον καιρό. 

Γράφει χαρακτηριστικά: «Κατά τόπους και κατά διαστήματα ενισχυμένο θα παραμείνει το μελτέμι στην περιοχή του Αιγαίου τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας που διανύουμε! Την Τρίτη και την Τετάρτη πρόσκαιρα και στα ηπειρωτικά για να εξασθενήσουν σταδιακά προς το Σαββατοκύριακο»

Παράλληλα, ανέβασε ακόμη ένα post στο οποίο γράφει: 

Φίλες και φίλοι. Διατηρείται πολύ καλός ο καιρός την εβδομάδα που διανύουμε με πιθανές μόνο κάποιες μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες των επομένων ημερών!
Κάντε κλικ πάνω στο βιντεο και διαβάστε προσεκτικά σας παρακαλώ την επεξήγηση στον τίτλο!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.