Κακοκαιρία στην Πάτρα: Βίντεο - ντοκουμέντο από το νυχτερινό κέντρο που εγκλωβίστηκαν άνθρωποι (video)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Κακοκαιρία στην Πάτρα:

Σοβαρό πρόβλημα προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε το Δρέπανο λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής καθώς "φούσκωσε" το γεφυράκι και κατέστη απροσπέλαστο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εκατοντάδες οδηγοί για τρεις ολόκληρες ώρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 2 τα ξημερώματα βρίσκονταν εγκλωβισμένα στα οχήματά τους χιλιάδες άτομα που είχαν μεταβεί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της περιοχής και λόγω της ξαφνικής δυνατής νεροποντής έφυγαν άρον άρον. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να περάσουν από τον χείμμαρο της περιοχής, λόγω της υπερχείλισης του νερού.

Στο σημείο έσπευσαν τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Νίκος Κοτρωνιάς, καθώς επίσης δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίοι προσπαθούσαν να βρουν λύση για να απεγκλωβιστεί με ασφάλεια ο κόσμος.

Μπουλντόζες έπιασαν δουλειά επιχειρώντας να δημιουργήσουν δίοδο για τον μεγάλο όγκο του νερού ώστε να "ξεφουσκώσει" το γεφυράκι, κάτι όμως που κατέστη δύσκολο καθώς έβρεξε πάρα πολύ...

Τελικά, αποφασίστηκε να "κόψουν" τις μπάρες για να φύγει ο κόσμος με ασφάλεια από την εθνική οδό κάτι που έγινε στις 4.30 τα ξημερώματα, όπως μετέφεραν στο gnomip.gr οδηγοί που βρίσκονταν στο σημείο και από τις 5 τα ξημερώματα άρχισε σιγά σιγά ο απεγκλωβισμός των οχημάτων.

Το ευτύχημα ήταν ότι δεν κινδύνευσε κανείς από την ισχυρή καταιγίδα, ωστόσο, η ταλαιπωρία που επεφύλλαξε για τους Πατρινούς η νυχτερινή διασκέδαση ήταν απίστευτη.

Κανείς δεν περίμενε ότι θα έβρεχε και όταν έπιασε το δυνατό μπουρίνι, έτρεχαν όλοι να προστατευθούν.

Μέχρι να φθάσουν στα οχήματά τους έγιναν... μούσκεμα, ενώ δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η περιπέτειά τους θα συνεχιζόταν για ώρες.

Δεν έλειψαν οι κραυγές διαμαρτυρίας του κόσμου που έλεγε "έλεος, είμαστε δύο ώρες εγκλωβισμένοι στα οχήματά μας".

Πηγή: gnomip.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.