Τελευταίο αντίο σήμερα στον Πάνο Ζάρλα

Τελευταίο αντίο σήμερα Τελευταίο αντίο σήμερα

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μυτιλήνη, θα γίνει σήμερα η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής, ανήμερα των γενεθλίων του, σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν βόμβα, με πλήθος κόσμου και τους πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι Power of Love, στο οποίο είχε αναδειχθεί νικητής, να τον αποχαιρετούν συντετριμμένοι ενώ τα βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος προκαλούν ανατριχίλα.

«Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ότι πόλεμο. Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε» ανέφερε η μητέρα του, Στέλλα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Κράνος ξέρω ότι είχε, δεν ξέρω αν το φορούσε. Ωστόσο με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε είχε κράνος είτε όχι δεν θα τον έσωζε».

Αναφερόμενη στο τελευταίο βράδυ του Πάνου Ζάρλα είπε: «Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ. Με πήρε στην αγκαλιά του, του γέλασα... Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο. Από μας έφυγε εύθυμος. Εγώ προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου πλέον».

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Στέλλα Νικολάου γνωστοποίησε και την τελευταία επιθυμία που είχε ο γιος της.

«Ο Panos Zarlas λάτρευε τα παιδιά!Επιθυμία του λοιπόν και της οικογένειας του αντι στεφάνων στη μνήμη του τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια του μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί . Τα χρήματα μπορούν να κατατεθούν είτε στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τραπέζης 407 600 939 -51 κάτοχος του λογαριασμού είναι Καλλιπολίτης και Νικολάου, είτε σε μετρητά απευθείας στην εκκλησία κατά την εξόδιο ακολουθία!».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.