Ο πατέρας του αδικοχαμένου Εύζωνα: «Ένα διαμάντι, ένα πλάσμα που ήταν πάντα πρώτο σε όλα…»

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Ο πατέρας του αδικοχαμένου

Μόνο μερικές εβδομάδες έχουν περάσει που ο Εϋζωνας Σπύρος Θωμάς άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή, συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα και βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος

Στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, ο αδελφικός του φίλος Βασίλης Μπαλής, παρήλασε με τη φουστανέλα του Σπύρου. Ένα μήνυμα που έστειλε ο χαροκαμένος πατέρας, Χρήστος Θωμάς, στην Τατιάνα Στεφανίδου, προκαλεί συγκίνηση. «Αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι στον συγχωρεμένο Σπύρο Θωμά και στην οικογένειά του. Ο Σπύρος, ένα διαμάντι, ένα πλάσμα που ήταν πάντα πρώτο σε όλα… Αυτό το διαμάντι, επειδή έλειψε από την παρέλαση σήμερα, ο φίλος και «αδελφός», ο Εύζωνας Βασίλης Μπαλής, φόρεσε τη φουστανέλα του και παρήλασε με τη φουστανέλα του Σπύρου. Μου έστειλε μήνυμα ο πατερούλης του Σπύρου, ο κος Χρήστος Θωμάς -αυτή την οικογένεια την έχω υπεραγαπήσει, τους έχουμε πονέσει, έχουμε κλάψει γι’ αυτό το παιδί όλοι οι Έλληνες- ότι αν γνώριζε ότι ο φίλος του Σπύρου θα φορούσε τη φουστανέλα του, σήμερα θα ήταν εκεί», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή Μαζί σου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.