Η «Δημοκρατία» κατηγορεί την εισαγγελέα διαφθοράς ότι αγνόησε στοιχεία φωτιά για την υπόθεση Novartis

Η «Δημοκρατία» κατηγορεί Η «Δημοκρατία» κατηγορεί

Την Ελένη Τουλουπάκη βάζει στο στόχαστρο η εφημερίδα «Δημοκρατία», κατηγορώντας την ότι αγνόησε στοιχεία- φωτιά του FBI στην υπόθεση Novartis.

Το δημοσίευμα φωτογραφίζει την εισαγγελέα διαφθοράς, αναφέροντας ότι αρνήθηκε να παραλάβει αποδείξεις σε βάρος πρώην υπουργού. «Εισαγγελέας αγνόησε στοιχεία- φωτιά του FBI», είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της «Δημοκρατίας». «Αρνήθηκε να παραλάβει (στη Βιέννη) τις αποδείξεις σε βάρος πρώην υπουργού. Ισχυρίστηκε (όπως και ο Διώτης, που καταδικάστηκε για τη “λίστα Λαγκάρντ”) ότι οι ελληνικές Αρχές δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν παρανόμως κτηθέντα αποδεικτικά μέσα», αναφέρει ακόμη η εφημερίδα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.