Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή κοντά σε γνωστό εμπορικό κέντρο

Ένοπλη ληστεία σε Ένοπλη ληστεία σε

Ληστεία σε χρηματαποστολή κοντά στο Avenue, επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου, σημειώθηκε πριν λίγο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες δε δίστασαν να βγάλουν όπλα μπροστά σε πολίτη.

Συγκεκριμένα, οι ένοπλοι αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους οι οποίοι κρατούσαν κασετίνες για τον ανεφοδιασμό αυτόματης ανάληψης χρημάτων, άρπαξαν τις κασετίνες και στη συνέχεια διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Δεδομένης της θέσης στην οποία καταγράφηκε το περιστατικό στα βόρεια προάστια, δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι της περιοχής που ανησυχούν έντονα για την επικινδυνότητα στα μέρη τους, καθώς μόλις χθες πραγματοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση από τη σημερινή ληστεία, έφοδος σε κυλικείο μαιευτηρίου με τους δράστες να αφαιρούν την ταμειακή μηχανή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.