Πύργος: Μεγάλη φωτιά στη Σπιάτζα - Καίγονται σπίτια στη Σαρακίνα - Δόθηκε εντολή εκκένωσης

Πύργος: Μεγάλη φωτιά στη Πύργος: Μεγάλη φωτιά στη

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στην περιοχή Σπιάτζα, στον Πύργο της Ηλείας. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Επιχειρούν περισσότεροι από 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ένα ελικόπτερο, ενώ αναμένεται να σηκωθεί και ένα καναντέρ.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν περισσότεροι από 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, προσπαθώντας να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από τα πρώτα σπίτια της περιοχής. Από αέρος επιχειρεί ένα ελικόπτερο, ενώ αναμένεται να σηκωθεί και ένα καναντέρ προκειμένου να συνδράμει στην κατάσβεση.

Πληροφορίες του Patrisnews, αναφέρουν πως σπίτια έχουν τυλιχθεί στις φλόγες, καθώς η φωτιά έχει μπει μέσα σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή της Σαρακίνας, ενώ έχει δοθεί εντολή εκκένωσης όλης της περιοχής της Κυανής Ακτής, στη Σπιάτζα.

Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνουν οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.