Ποια δρομολόγια πλοίων θα διεξαχθούν αύριο

Ποια δρομολόγια πλοίων θα Ποια δρομολόγια πλοίων θα

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ωστόσο, κανονικά θα διεξαχθούν στις 9 το βράδυ τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη, καθώς αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των ανέμων από τη νύχτα στο Αιγαίο.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, σε πολλές θαλάσσιες περιοχές οι άνεμοι εξακολουθούν να φθάνουν κατά τόπους και τα 10 μποφόρ. Σημειώνεται πως δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό, ενώ ανοιχτή είναι η πορθμειακή γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας.

Κλειστές είναι οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα- Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνος. Στη γραμμή Βόλος-Σποράδες θα εκτελεστεί το δρομολόγιο των 7:45 με τον "Πρωτέα". Ανοιχτή είναι η γραμμή Κεραμωτή Καβάλας Λιμένας Θάσου. Στις γραμμές Κυλλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά τα δρομολόγια γίνονται μόνο κατά την κρίση των πλοιάρχων.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.