Αρχιφύλακας πρώην υφυπουργού συνελήφθη για εισαγωγή λαθραίων τσιγάρων από τα Σκόπια

Αρχιφύλακας πρώην Αρχιφύλακας πρώην

Καταγγελία για αρχιφύλακα που συχνά πριν αναλάβει υπηρεσία πήγαινε με το αυτοκίνητό του στο έδαφος των Σκοπίων και φόρτωνε τσιγάρα είχαν οι τελωνειακοί στα ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί στον διαβατηριακό έλεγχο του τελωνείου Ευζώνων συνελήφθη από τελωνειακούς να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Ο αστυνομικός τα τελευταία χρόνια είχε μετατεθεί στους Ευζώνους  όμως παλαιότερα υπηρετούσε στην ασφάλεια υφυπουργού.

Οι τελωνειακοί την περασμένη Δευτέρα έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο του αρχιφύλακα και βρήκαν 236 κούτες τσιγάρα και 7 κούτες καπνού. Ο άνδρας συνελήφθη άμεσα και οδηγήθηκε την Τρίτη στον εισαγγελέα Κιλκίς. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Πηγές από το τελωνείο ανέφεραν πως στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα και πως ο αστυνομικός είχε συνεργάτες από την πλευρά των Σκοπίων, από όπου και ήταν έτοιμη η ποσότητα των τσιγάρων για να τη φορτώσει.

Από την πλευρά της αστυνομίας κινείται η διαδικασία διοικητικής έρευνας για το περιστατικό.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.