Δικηγόρος κοσμηματοπώλη: Δικαίωση η απόφαση - «Ίσως παρασύρθηκε από ενέργειες άλλων»

Δικηγόρος κοσμηματοπώλη: Δικηγόρος κοσμηματοπώλη:

Ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη της πολύκροτης υπόθεσης του Ζακ Κωστόπουλου έκανε λόγο για δικαίωση, μετά την απόφαση του ανακριτή να αφεθεί ο πελάτης του ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο δικηγόρος Χάρης Αναγνωστόπουλος μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 τόνισε ότι σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, αποδεικνύεται ότι ο εντολέας του «δεν έχει συμβάλει σε αυτό το αποτέλεσμα», αναφερόμενος στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Για το μέλλον του καταστήματος, ο κ. Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι ο πελάτης του «σκέφτεται, αν θα ανοίξει ξανά το μαγαζί».

Κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζακ Κωστόπουλου να βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, ο δικηγόρος σημείωσε πως «η κατάσταση αμόκ είναι ένα στοιχείο που επιδεινώνει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο εντολέας μου και διερωτήθηκε: «Τι περιμένουμε από έναν άνθρωπο που έχει πάθει ζημιά στην περιουσία του;».

Για πρώτη φορά ο κ. Αναγνωστόπουλος υποστήριξε πως ο πελάτης του «ενδεχομένως από ενέργειες τρίτων να παρασύρθηκε».

Τέλος, ο δικηγόρος επεσήμανε ότι «στη μέχρι τώρα πορεία της ιατροδικαστικής εξέτασης έχει αποκλειστεί ο θάνατος να επήλθε από τις εκδορές και τα τραύματα που έφερε».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.