Κέρκυρα: Διέλυσαν φορτηγό επειδή πίστευαν ότι μεταφέρει σκουπίδια (φωτο)

Κέρκυρα: Διέλυσαν φορτηγό Κέρκυρα: Διέλυσαν φορτηγό

Εντάσεις σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην Λευκίμμη. Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στον Περιφερειακό δρόμο στις 19:30 όπως κάνουν κάθε βράδυ τις τελευταίες ημέρες.

Υπήρξαν μάλιστα και φωτιές στον Περιφερειακό δρόμο και ρίψη χημικών.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Γκούσης μιλώντας στο Corfutv ανέφερε ότι: «Αυτή τη στιγμή ζούμε την κόλαση του Δάντη, υπάρχουν παντού φωτιές και εκρήξεις, ο κόσμος έχει βγει από τα σπίτια του. Θα μας πάνε στην ολοκληρωτική καταστροφή».

LEUK

Αυτό το οποίο τονίζουν οι κάτοικοι είναι ότι μετά την «κήρυξη του πόλεμου» από τον Δήμαρχο Κέρκυρας πλέον η κατάσταση θα είναι έτσι. «Υπάρχει αστυνομοκρατία, απαγόρευση κυκλοφορίας, συλλήψεις, πραγματικά η κατάσταση δεν πάει άλλο».

LEUKIMMI

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος μιλώντας στο Corfutv ανέφερε ότι: «Με κανέναν τρόπο δεν πυροδότησα εγώ αυτή την πολεμική διάθεση. Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό. Σε κανέναν πόλεμο δεν υπάρχει νικητής. Πρέπει να πάμε σε μία κλιμάκωση. Δεν οδηγούμαστε πουθενά έτσι. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από κουβέντα και να κάτσουμε να μιλήσουμε να βρούμε κοινή λύση δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Σε αυτό τον πόλεμο δεν θα υπάρχει νικητής».

LEUKIMMI 1

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.