Απαγόρευση απόπλου για το «CHAMION JET 2» - Ταλαιπωρία για 898 επιβάτες

Απαγόρευση απόπλου για το Απαγόρευση απόπλου για το

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ CHAMPION JET 2'' σημαίας Κύπρου, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου του από το λιμένα Αθηνίου ν. Θήρας, διαπιστώθηκε εισχώρηση κάβου στον αριστερό υδροπροωθητήρα εξωτερικής κύριας μηχανής.

Στο εν λόγω πλοίο, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από το Ηράκλειο για Ρέθυμνο – Θήρα – Νάξο – Μύκονο - Πειραιά, επέβαιναν οχτακόσιοι ενενήντα οχτώ (898) επιβάτες και δύο (02) Ι.Χ.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι διαπίστωσης αποκατάστασης βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με το Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ CHAMPION JET 1'' σημαίας Κύπρου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.