Στο εδώλιο σήμερα ο εργαζόμενος Κέντρου Υγείας για ασέλγεια σε ανήλικη

Στο εδώλιο σήμερα ο Στο εδώλιο σήμερα ο

Το κατώφλι του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 45χρονος εργαζόμενος σε Κέντρο Υγείας του νομού ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μίας ανήλικης.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, η υπόθεση ήταν να δικαστεί την περασμένη Τρίτη ωστόσο εξαιτίας κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης το δικαστήριο αναβλήθηκε για σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία μίας 17χρονης και της μητέρας της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 17χρονη μετέβη στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να υποβληθεί σε μία σειρά απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων για τη συμμετοχή της στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Κατά την προετοιμασία της κοπέλας για μία ακτινογραφία, ο 45χρονος κατηγορείται ότι άρχισε να τη θωπεύει στο πάνω μέρος του σώματος ενώ της έκανε ανάρμοστες ερωτήσεις.

Βγαίνοντας από το εξεταστήριο έντρομη η κοπέλα διηγήθηκε στη μητέρα της όλα όσα είχαν συμβεί.

Πηγή: Cretapost.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.