Να βελτιωθούν οι συνθήκες των προσφύγων στην Ελλάδα ζητά ο ΟΗΕ

Να βελτιωθούν οι συνθήκες Να βελτιωθούν οι συνθήκες

Έκκληση προς την κυβέρνηση απευθύνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες για την κατάσταση στον Έβρο ώστε «να βελτιώσει επειγόντως τις συνθήκες και να ενισχύσει την ικανότητα υποδοχής, σε συνέχεια της πρόσφατης αύξησης των αφίξεων στον Έβρο μέσω των χερσαίων συνόρων της χώρας με την Τουρκία».

Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία , «περίπου 2.900 άνθρωποι έχουν φτάσει στον Έβρο μέχρι στιγμής αυτόν το μήνα, κυρίως οικογένειες από τη Συρία και το Ιράκ. Εκατοντάδες άνθρωποι στεγάζονται αυτή τη στιγμή σε χώρους κράτησης της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγονται από την Ύπατη Αρμοστεία τον Απρίλιο οι χερσαίες αφίξεις ξεπέρασαν τις αφίξεις μέσω θαλάσσης».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.