Ήπειρος: Σε αυθαίρετο στεγάζεται η Αστυνομία

Ήπειρος: Σε αυθαίρετο Ήπειρος: Σε αυθαίρετο

Κι όμως... Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας στεγάζεται σε ένα αυθαίρετο κτίριο. Και επειδή είναι αυθαίρετο είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν και εργασίες για την αναβάθμισή του!

Βέβαια δεν είναι η μοναδική περίπτωση στην Ήπειρο, όπου υπηρεσία -ακόμη κι αυτές που ο ρόλος τους είναι να φροντίζουν για το νόμο και την τάξη- στεγάζεται σε... αυθαίρετο!

Το κορυφαίο είναι το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί αντικείμενο βουλευτικής ανακοίνωσης!!!

Ο Μάριος Κάτσης και αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δ. Αναγνωστάκη και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Κ. Τσουβάλα και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του βουλευτή "βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η νομιμοποίηση του κτηρίου που στεγάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Θεσπρωτίας, το οποίο είναι αυθαίρετο, όσο και η εξεύρεση τρόπων για την αναβάθμισή του".

Πηγή: epiruspost.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.