«Στόχος - Πρόληψη», με αποδέκτη τις γυναίκες

Είναι γνωστή σε όλους μας η εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους».

Από το 2001, χάρη στους πόρους που αντλεί από τα διάσημα μπλουζάκια με σήμα το «Στόχο», έχει συγκεντρώσει και δαπανήσει περισσότερα από 1,2€ εκ. για ενέργειες δωρεάν προληπτικών εξετάσεων. Παράλληλα, έχουν υλοποιηθεί δράσεις ενημέρωσης για την ασθένεια του καρκίνου του στήθους. 

Σήμερα έρχεται ένας νέος σύμμαχος και υποστηρικτής, η Tupperware Ελλάδος, για να βοηθήσει το έργο της εκστρατείας.

Κάθε φορά που θα αγοράζετε από ένα σετ Μπουκάλι Νερού & τρία Μίνι Μπωλ, ο «Στόχος» λαμβάνει 1€ για να βοηθήσει άπορες γυναίκες να αποκτήσουν πρόσβαση στην πρόληψη.

Χρησιμοποιήστε αυτό το υπέροχο σετ παντού.

Στη δουλειά, στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στο πικ-νικ, στη θάλασσα και βοηθήστε το «Στόχο» να συνεχίσει να στηρίζει τις γυναίκες μέσα από καινοτόμα προγράμματα.

Βοηθήστε και εσείς στην προσπάθειά μας, μέσω αυτής της συνεργασίας, να μοιράσουμε χαμόγελα σε χιλιάδες γυναίκες.

Για να αποκτήσετε το μοναδικό αυτό Σετ προϊόντων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με μια συνεργάτιδα τηςTupperware, στο 210-3679326 ή να επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση:

http://www.tupperware.gr/exypiretisi/epikoinonia-me-synergatida-tis-etairias 

Εκστρατεία Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους

Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης Για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη»

5 Stadiou St., Syntagma, 105 62, Athens, Greece

Tel.:   +30 210 3614488

Fax:   +30 210 3610664

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.stoxoshellas.gr

 

e-max.it: your social media marketing partner

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    e-max.it: your social media marketing partner