Φωτιά στη Φθιώτιδα: Νεκρός ο 67χρονος μελισσοκόμος που κάηκε προσπαθώντας να σώσει τα μελίσσια του

Φωτιά στη Φθιώτιδα: Νεκρός Φωτιά στη Φθιώτιδα: Νεκρός

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 67χρονος μελισσοκόμος που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματαστη φωτιά στη Φθιώτιδα

Έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη μάχη με τα τραύματά του στο νοσοκομείο της Αθήνας ο 67χρονος μελισσοκόμος που πήγε να σώσει τα μελίσσια του από την φωτιά που έκαιγε τη Φθιώτιδα με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα., όπως μεταδίδει το LamiaReport.

Ο άνδρας κατέβαλλε υπεράνθρωπη προσπάθεια δίνοντας μάχη με τις φλόγες για να σώσει την περιουσία του και σύμφωνα με το τοπικό μέσο, άρπαξε φωτιά η μπλούζα του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά και πολλαπλά εγκαύματα.

Αρχικά ο 67χρονος διακομίστηκε στο ΓΝ Λαμίας όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων διακομίστηκε στο "Γενικό Κρατικό - Γεννηματάς", στην Αθήνα , όπου νοσηλευόταν στη Μ.Ε.Θ. δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Δυστυχώς, όμως δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και την τοπική κοινωνία του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

#ΦΘΙΩΤΙΔΑ #ΦΩΤΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.