«Ήταν ένα θαύμα μέσα στο Πάσχα»: Ο 11χρονος βγήκε από την εντατική και ζήτησε παγωτό κι ένα ποδήλατο

«Ήταν ένα θαύμα μέσα στο «Ήταν ένα θαύμα μέσα στο

Συγκινούν οι γονείς του 11χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά με το ποδήλατό του σε χωριό στο Μεσολόγγι, αλλά βγήκε νικητής!

Σκληρή μάχη για τη ζωή του έδωσε ο 11χρονος Αποστόλης που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μετά από ατύχημα με το ποδήλατό του σε χωριό στο Μεσολόγγι.

Το αγοράκι αποσωληνώθηκε χθες και, όπως ανέφερε η μητέρα του, οι γιατροί έκαναν λόγο για «θαύμα μέσα στο Πάσχα».

«Μαμά, πάω να ανάψω ένα κεράκι στην εκκλησία» φέρεται να είπε ο Αποστόλης στη μητέρα του και καβάλησε το ποδήλατο, όμως, σε μια κατηφόρα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε μάντρα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο. Στη συνέχεια δε εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών όπου διασωληνώθηκε.

«Ήταν ένα θαύμα μέσα στο Πάσχα» λέει η μητέρα του μιλώντας στο Star.

Έπαθα σοκ όταν μετέφεραν το παιδί μου στην εντατική, όταν το είδα τρόμαξα. Έχασα την ψυχραιμία μου, έβαλα και τα κλάματα. Ήταν ό,τι χειρότερο μπορεί να αισθανθεί ένας πατέρας, ένας γονιός, σημειώνει από την πλευρά του ο πατέρας του 11χρονου. Πέσαν πάνω του πολλοί γιατροί και πήγαν όλα καλά, τους ευχαριστούμε.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης, όταν ο μικρός ξύπνησε, ζήτησε να φάει παγωτό, αλλά και ένα καινούριο ποδήλατο σε κίτρινο χρώμα.

«Ο Αποστόλης αποσωληνώθηκε και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Ζήτησε παγωτό και να δει τους γονείς του. Μάλιστα ζήτησε σαν δώρο ένα κίτρινο ποδήλατο. Είναι ένα παιδάκι εξαιρετικό, ευγενικό. Θα μεταφερθεί εκ νέου στο Καραμανδάνειο στην παιδοχειρουγική κλινική, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς».

#ΕΝΤΑΤΙΚΗ #ΜΕΘ #ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ #ΠΟΔΗΛΑΤΟ #ΑΤΥΧΗΜΑ #ΠΑΙΔΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.