Νέα κατάθεση από την 12χρονη: Αναγνώρισε 10 ακόμα πρόσωπα

Νέα κατάθεση από την Νέα κατάθεση από την

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε, το βράδυ της Μ. Δευτέρας, στην Εισαγγελία Ανηλίκων κατόπιν παραγγελίας της ανακρίτριας, η 12χρονη από τα Σεπόλια, η οποία επί χρόνια ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Το κορίτσι φέρεται να μίλησε για πάνω από 10 νέα άτομα, των οποίων τα ονόματα δεν μπόρεσε να θυμηθεί, με εξαίρεση κάποια άτομα, στα οποία αναφέρθηκε με το μικρό τους όνομα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η ΕΡΤ.

Η δικηγόρος της 12χρονης κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα εκ νέου αίτηση στην ανακρίτρια για συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης, ενώ αντίστοιχο αιτημα είχε κατατεθεί προ 15ημερου από την έτερη δικηγόρο του κοριτσιού, Ασπασία Ταραχοπούλου, το οποίο είχε απορριφθεί ως αόριστο.

 

#ΣΕΠΟΛΙΑ #ΚΟΛΩΝΟΣ #12ΧΡΟΝΗΣ #ΚΑΤΑΘΕΣΗ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.