Τρίκαλα: Θρήνος στην κηδεία του λοχία που σκοτώθηκε με τη σύντροφό του σε τροχαίο

Τρίκαλα: Θρήνος στην κηδεία Τρίκαλα: Θρήνος στην κηδεία

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι είπαν στα Τρίκαλα το «στερνό αντίο» στον 38χρονο λοχία που σκοτώθηκε με τη σύζυγό του σε τροχαίο.

Η τοπική κοινωνία των Τρικάλων θρηνεί τον 38χρονο λοχία Βασίλη Μποΐτση, που σκοτώθηκε μαζί με τη σύζυγό του σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής επί της εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας.

Την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας Τρικάλων, κηδεύτηκε ο 38χρονος στρατιωτικός που υπηρετούσε στη ΣΜΥ.

Ήταν πατέρας ενός παιδιού, το οποίο είχε αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Λάρισα, ενώ το Ι.Χ. όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του trikalavoice.gr διαλύθηκε εντελώς.

Δυστυχώς, μέσα από το αυτοκίνητο ανασύρθηκαν νεκροί ο 38χρονος λοχίας από την Οιχαλία και η 30χρονη σύντροφός του με καταγωγή αππό το Διδυμότειχο.

Διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ παραγγέλθηκε πραγματογνωμοσύνη. 

#ΛΟΧΙΑΣ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΝΕΚΡΟΣ #ΤΡΙΚΑΛΑ #ΚΗΔΕΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.