Πάτρα: Βγήκε από το κώμα ο 11χρονος που τραυματίστηκε με ποδήλατο

Πάτρα: Βγήκε από το κώμα ο Πάτρα: Βγήκε από το κώμα ο

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 11χρονου αγοριού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, μετά από σοβαρό τραυματισμό του με ποδήλατο.

Οι γιατροί ξύπνησαν το παιδί, το οποίο ήταν διασωληνωμένο, και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που το παρακολουθούν.

Στο πλευρό του 11χρονου βρίσκονται οι γονείς του.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά (χθες) στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με πολλαπλά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έγινε αμέσως εισαγωγή στο χειρουργείο που διήρκεσε έξι ώρες. Ειδικοί αγγειοχειρούργοι από το Γενικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» αποκατέστησαν με μοσχεύματα την αρτηρία ενώ το πολύωρο χειρουργείο συνέδραμαν και ορθοπεδικοί.

Η ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κλήθηκε να υποστηρίξει το τραυματισμένο παιδί, το οποίο παρακολουθούν ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης με τους συνεργάτες του.

#ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ #ΠΟΔΗΛΑΤΟ #ΑΝΗΛΙΚΟΣ #ΠΑΤΡΑ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΚΩΜΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.