Διαδικτυακές απάτες στην Θεσσαλονίκη με αγγελίες πώλησης

Διαδικτυακές απάτες στην Διαδικτυακές απάτες στην

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη εξιχνίασαν συνολικά τέσσερις περιπτώσεις απάτης μέσω διαδικτύου που τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου–Αυγούστου 2022.

Συγκεκριμένα, τα προαναφερόμενα άτομα, έχοντας αναρτήσει αγγελίες πώλησης διαφόρων αντικειμένων ή δείχνοντας ενδιαφέρον για την αγορά αντικειμένων που πωλούνταν μέσω διαδικτύου, είτε αποσπούσαν από τα υποψήφια θύματά τους χρηματικά ποσά, είτε αποκτούσαν, παράνομα, πρόσβαση σε περιβάλλον ηλεκτρονικής τραπεζικής συναλλαγής και προχωρούσαν στη μεταφορά χρηματικών ποσών σε δικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος πέντε δραστών και θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

#ΑΓΓΕΛΙΑ #ΠΩΛΗΣΗ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ_ΑΠΑΤΗ #ΔΙΩΞΗ_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ_ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.