Ληστεία στο Π. Φάληρο: Κράτησαν δεμένη όλη την οικογένεια πάνω από 45 λεπτά, πώς τους έσωσε ο μικρότερος γιος

Ληστεία στο Π. Φάληρο: Ληστεία στο Π. Φάληρο:

Οι δράστες έμειναν μέσα στο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο με δεμένη όλη την οικογένεια - κάνοντας άνω κάτω το διαμέρισμα - πάνω από 45 λεπτά.

Για πάνω από μισή ώρα μια οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο έζησε στιγμές τρόμου όταν τρεις ληστές μπήκαν στο διαμέρισμα επιχειρηματία και έδεσαν τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Οι δράστες έψαξαν όλο το σπίτι για χρήματα και κοσμήματα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, καθοριστικός ήταν ο ρόλος του βενιαμίν της οικογένειας!

Πιο συγκεκριμένα, ήταν το μικρότερο από τα παιδιά που λύθηκε και αμέσως μετά προσπάθησε να βοηθήσει την οικογένειά του να απελευθερωθεί και να ειδοποιήσουν την άμεση δράση.

Στις περιγραφές των δραστών που έδωσαν τα θύματα, όλοι λένε πως φορούσαν κουκούλες, ενώ φρόντιζαν ώστε να μην φαίνεται κανένα σημείο του σώματός τους, παρά μόνο λίγο τα μάτια.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται - κατά βάση - στο επαγγελματικό περιβάλλον του 50χρονου επιχειρηματία, καθώς φαίνεται να γνώριζαν πάρα πολύ καλά την ώρα που έφυγε από τη δουλειά του και επέστρεφε στο σπίτι του.

#ΠΑΛΑΙΟ_ΦΑΛΗΡΟ #ΛΗΣΤΕΙΑ #ΔΕΜΕΝΗ #ΓΙΟΣ #ΔΡΑΣΤΕΣ #ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ #ΠΑΙΔΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.