Εξαίρεση της ανακρίτριας ζήτησε και πάλι η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ερωτήσεις επιπέδου κουτσομπολιού» καταγγέλλει ο Κούγιας

Εξαίρεση της ανακρίτριας Εξαίρεση της ανακρίτριας

Χωρίς να ολοκληρωθεί διεκόπη νωρίτερα η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τον συνήγορό της, Αλέξη Κούγια, να κατηγορεί την ανακρίτρια για μεροληπτικότητα.

Η 34χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, που ξεκίνησε το πρωί την απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, επικαλείται μεροληψία της δικαστικής λειτουργού και ζητά την εξαίρεσή της.

Το αίτημα κατατέθηκε ήδη στον εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, θα εξεταστεί το συντομότερο δυνατό, ώστε ενδεχομένως ακόμη και αύριο να υπάρξει βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου που θα αποφανθεί για τα όσα ισχυρίζεται κατά της ανακρίτριας η κατηγορούμενη.

Σε περίπτωση που απορριφθεί η αίτηση εξαίρεσης, η απολογία της 34χρονης θα συνεχιστεί από το σημείο που διακόπηκε.

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε καταθέσει και πάλι αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού πριν λίγες μέρες, διεκδικώντας πριν την απολογία της να εξεταστούν συγκεκριμένοι ιατροδικαστές ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων.

Η ανακρίτρια αποδέχθηκε να εξετάσει τους μάρτυρες και έτσι η απολογία της 34χρονης ορίστηκε για σήμερα.

Κούγιας: «Της έκανε ερωτήσεις σε επίπεδο κουτσομπολιού»

Έχει δημιουργηθεί μια πολύ σοβαρή εμπλοκή. Της ετέθησαν ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού. Για αυτά που κατάθεσαν οι ιατροδικαστές καμία ερώτηση, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

«Ζήτησα κι έκανα μια δήλωση στην ανακρίτρια, της είπα ότι αποδεικνύει τη μεροληπτικότητα της και πως μετά τις καταθέσεις των ιατροδικαστών, αρνήθηκε την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση τους. Η απολογία διεκόπη από την ίδια την κυρία ανακρίτρια πριν υπογράφει από την κατηγορουμένη».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανακρίτρια «αγνόησε το προσωπικό μου πρόβλημα αποδεικνύοντας της μεροληπτικότητα της», αφού είχε ζητήσει να διακοπεί η απολογία το μεσημέρι διότι υποβάλλεται σε θεραπεία για το πρόβλημα υγείας του.

«Είμαι σε παρά πολύ δύσκολη θέση», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Η κυρία κατηγορούμενη ήταν άψογη. Ειλικρινής και ανθρώπινη. Υποχρεώνομαι να κάνω αίτηση εξαίρεσης. Αν μπορούσα για ένδειξης διαμαρτυρίας θα παραιτούμουν της υπεράσπισης. Θα ζητήσω από τον δικηγορικό σύλλογο να διανείμω το υπόμνημα της κατηγορουμένης και την προφορική απολογία της για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει», τόνισε ο ποινικολόγος.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΑΛΕΞΗΣ_ΚΟΥΓΙΑΣ #ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ #ΕΞΑΙΡΕΣΗ #ΠΑΤΡΑ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ #ΔΙΩΞΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.