Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 17χρονος μετά την καταγγελία ανήλικης για βιασμό σε χριστουγεννιάτικο πάρτι

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 17χρονος τον οποίο κατήγγειλε μία ανήλικη κοπέλα η οποία δεν έχει συμπληρώσει τα 18 της έτη για βιασμό στο πάρτι που έκανε για τη γιορτή του τα Χριστούγεννα στο σπίτι του στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος συνελήφθη την επόμενη μέρα του πάρτι μετά από καταγγελία που έκανε η κοπέλα, σύμφωνα με την οποία ο νεαρός προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η κοπέλα είχε πάει στο σπίτι του 17χρονου προκειμένου να παραστεί στο πάρτι του και εκεί, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια, είχαν καταναλώσει αλκοόλ και οι δύο.

Ο 17χρονος που συνελήφθη πέρασε σήμερα, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, απολογήθηκε σε ανακρίτρια και εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με μοναδικό όρο την απαγόρευση επικοινωνίας με την καταγγέλλουσα.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του στην ιατροδικαστική εξέταση δεν υπάρχει «κάποιο εύρημα κακώσεων ή κάποιο άλλο στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ της πράξης για την οποία κατηγορείται ο 17χρονος».

Ο κ. Σιμόπουλος προσθέτει ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι στο σπίτι βρισκόταν οι γονείς του κατηγορούμενου και άλλα παιδιά, υποστηρίζοντας ότι δε θα μπορούσε να τελεστεί η πράξη για την οποία κατηγορείται.

«Δε θα μπορούσε να γίνει μια πράξη τέτοιας βαρύτητας χωρίς να αντιληφθεί κάποιος το παραμικρό. Ο 17χρονος δηλώνει από την πρώτη στιγμή την αθωότητά του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του νεαρού ασκήθηκε μήνυση τη Δευτέρα από τη 18χρονη για ασελγείς πράξεις σε βάρος της, δίχως τη συναίνεσή της κατά τη διάρκεια χριστουγεννιάτικου πάρτι. Η κοπέλα σε άσχημη κατάσταση υποστήριξε ότι ο 17χρονος την απομόνωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΠΑΡΤΙ #ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ #ΑΝΗΛΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.