Βαρυμπόμπη: Η μητέρα του 26χρονου που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία, μιλάει για πρώτη φορά (βίντεο)

Βαρυμπόμπη: Η μητέρα του Βαρυμπόμπη: Η μητέρα του

Η μητέρα του 26χρονου που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη μιλάει για πρώτη φορά και δηλώνει πώς το παιδί της είναι... χάλια.

«Είναι χάλια και είναι… πάρα πολύ χάλια το παιδί μου ειλικρινά», ανέφερε η μητέρα 26χρονου. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν ξεκίνησε ο ίδιος τον καβγά. Θα επιχειρήσει να πείσει πως ήταν σε θέση άμυνας παρόλο που εκείνος μαχαίρωσε τελικά τον 58χρονο επιχειρηματία 15 φορές μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα.

«Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε στην αρχή του βίντεο. Αυτός τον έχει (χτυπήσει) πρώτος. Ήταν πιωμένοι, έφευγαν όλοι από διασκέδαση. Εκείνος τον προκάλεσε και είχε μπροστά κόσμο» υποστηρίζει η μητέρα του δράστη σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Σύμφωνα όμως με δύο φίλους του επιχειρηματία, -αυτόπτες μάρτυρες- ο 26χρονος μαζί με τον 19χρονο συγκατηγορούμενο του, μόλις έφθασαν στην καντίνα, προσπέρασαν όλη την ουρά με αποτέλεσμα να αντιδράσουν όλοι οι πελάτες, μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Μάρκου.

Όλο το περιστατικό είναι αποτυπωμένο σε οπτικό υλικό και φαίνεται και ο απλός διαπληκτισμός. Είναι πολύ εύκολο λοιπόν για τις αρχές να αποκωδικοποιήσουν ποιος είναι επιτιθέμενος και ποιος όχι και αν ήταν απρόκλητη η επίθεση ή αν ήταν δικαιολογημένη ή αν ήταν σε άμυνα.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο 26χρονος παραδόθηκε στις αρχές μετά από προτροπή της μητέρας του.

#ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ #26χρονος

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.