Σεπόλια: Στη ΓΑΔΑ ακόμη δυο άνδρες που συνομιλούσαν με την 12χρονη

Σεπόλια: Στη ΓΑΔΑ ακόμη δυο Σεπόλια: Στη ΓΑΔΑ ακόμη δυο

Άλλα δυο πρόσωπα που φέρονται να συνομίλησαν με την ανήλικη από τα Σεπόλια, μέσω της εφαρμογής γνωριμιών, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν ενόρκως.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, ένας άνδρας 43 ετών μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης αυτοβούλως στην Ασφάλεια Αττικής κι όπως ανέφερε, τον Ιούνιο απέκτησε επαφή, μέσω της εφαρμογής Blindchat, με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη.

Την ίδια ώρα, ένας ακόμη άδρας, ένας 54χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές ο οποίος δήλωσε ότι είναι χρήστης της εφαρμογής Blindchat, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο.

Οι δύο άνδρες, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

#ΓΑΔΑ #12χρονη #ΣΕΠΟΛΙΑ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.