Καιρός: Συνεχίζονται οι λιακάδες, μικρή πτώση της θερμοκρασίας αύριο

Καιρός: Συνεχίζονται οι Καιρός: Συνεχίζονται οι

Την Παρασκευή (21/10) ο καιρός θα κυλήσει σε παρόμοιο μοτίβο με τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά τα φαινόμενα, με τις βροχές αρκετά περιορισμένες.

Η μόνη αλλαγή θα είναι στα επίπεδα της θερμοκρασίας, καθώς φαίνεται ότι θα παρουσιάσει μια μικρή πτώση. Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ιόνιο, στη δυτική Ελλάδα και στο μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Πιο συγκεκριμένα, κατά διαστήματα συννεφιά προβλέπεται στη Μακεδονία, στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Σε τμήματα της ανατολικής Θεσσαλίας, στα πιο παραθαλάσσια, ίσως και λίγο στο βόρειο κομμάτι της Εύβοιας, στις Σποράδες και στην κεντρική Στερεά Ελλάδα να βρέξει λίγο τοπικά μέχρι το μεσημέρι. Ενώ και στην Κρήτη η κατά τόπους νέφωση πιθανόν να συνδυαστεί με ένα ψιλόβροχο στο πρώτο μισό της ημέρας.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα δυτικά τους 26 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα θα παρουσιάσει μικρή πτώση, με το θερμόμετρο να πλησιάζει τους 21 στη βόρεια Ελλάδα, 22-23 στις υπόλοιπες περιοχές, τοπικά 25 βαθμούς στη Ρόδο.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Στο Αιγαίο ο βοριάς θα ενισχυθεί και θα φτάσει τα 5-6 τοπικά και 7 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-22 βαθμούς και οι άνεμοι σε βόρειες διευθύνσεις 4-6 στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το πρωί στα νότια τμήματα της Χαλκιδικής. Ωστόσο η μέρα θα ξεκινήσει με τοπικές ομίχλες στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-19 βαθμούς με ήπιο νότιο άνεμο 3-4 μποφόρ.

#ΚΑΙΡΟΣ #ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ #ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.