Τι λένε για τα χρήματα οι φανατικοί οπαδοί της «Εκκλησίας των Εθνών» -Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής Ολισαντέμπε (βίντεο)

Τι λένε για τα χρήματα οι Τι λένε για τα χρήματα οι

Η «Εκκλησία των Εθνών» και οι λεγόμενοι «εξορκιστές» δεν πτοούνται ούτε με τις καταγγελίες ούτε με την δίκη που έρχεται για τον «Χάρη». Μάλιστα υπάρχουν φανατικοί οπαδοί που δεν πιστεύουν στις καταγγελίες που έχουν γίνει.

«Όταν ερχόντουσαν άνθρωποι άρρωστοι και καθόντουσαν στην γραμμή της προσευχής και τους έβλεπα να γίνονται καλά, και τους έβλεπα να είναι με γύψους, με σπασμένα κόκαλα και να φεύγουν με κομμένο τον γύψο και περπατώντας, έμενα και έλεγα ‘Θεέ μου είσαι τόσο κοντά μας;’», δήλωσε οπαδός της «Εκκλησίας των Εθνών».

Όπως λέει στο mega όταν μπήκε λουκέτο στην συναγωγή της Αθήνας, εκεί όπου ο πάστορας Ανδρέας ψέκαζε με το θαυματουργό νεράκι του, η ίδια ένιωσε πως έκλεισε η πόρτα του πατέρα της.

«Όλα τα χρόνια που η εκκλησία λειτουργούσε ήμουν παρούσα. Τι να σας πω; Όταν έκλεισε ένιωσα πραγματικά να κλείνει η πόρτα του πατέρα μου, γιατί εκεί πήγαινα και συναντούσα τον ουράνιο πατέρα μου», συμπλήρωσε η οπαδός.

Μόλις ο πάστορας Ανδρέας κατηγορήθηκε για σεξουαλικά σκάνδαλα και διέφυγε στο εξωτερικό, οι πιστοί της αίρεσης ακολούθησαν τον ψευτοϊερέα Χάρη της Θεσσαλονίκης με το περιβόητο άγγιγμα.

«Εγώ προσωπικά έχω πάρα πολύ ευεργετηθεί και από τον κύριο Χάρη με προσευχές που ποτέ δε μου ζήτησε λεφτά και είδα το χέρι του Θεού».

Για τα λεφτά

«Σώπα καλέ. Τι είναι αυτά που λες; Ζήτησαν ποτέ λεφτά; Για το όνομα του Θεού. Πηγαίνω στο χωριό του πατέρα μου, σε κάποιες κηδείες ή ένας γάμος πηγαίνω και εκεί που είναι τα κεριά και βάζω μερικά λεφτά εκεί, για να πάρω ένα κερί ή βγαίνει το καλαθάκι. Ό,τι θέλει ο καθένας. Ορισμένοι που δεν έχουν ή που τσιγκουνεύονται βάζουν το χέρι ότι ρίχνουν και τελικά δεν ρίχνουν», ανέφερε η οπαδός.

«Ποτέ δεν μου ζητήθηκαν λεφτά, ποτέ. Όταν βρισκόμασταν στον χώρο της συνάντησης έβγαινε ένα καλάθι όπως έβγαινε στην ορθόδοξη και ο καθένας ό,τι προαιρείτο. Αυτός ήταν ο χρηματισμός, ας πούμε, του χώρου».

«Ήθελα ένα είδος θεϊκής βοήθειας» λέει ο Εμανουέλ Ολισαντέμπε

Θύμα της «Εκκλησίας των Εθνών» είχε πέσει και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Εμανουέλ Ολισαντέμπε.

Ο Ολισταντέμπε μίλησε για την εμπειρία του σχετικά με την «Εκκλησία των Εθνών», με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως έψαχνε ένα είδος θεϊκής βοήθειας.

«Ήταν το 2011. Ήμουν στο σπίτι μου στην Αθήνα και δεν έκανα τίποτα, πονούσα πάρα πολύ. Προερχόμουν από μία πολύ σοβαρή επέμβαση στο γόνατο. Πήγα εκεί να πάρω ένα είδος θεϊκής βοήθειας. Το μυαλό μπορεί κάποιες φορές να παίξει μαζί σου. Μετά από αυτό υπέγραψα συμβόλαιο στη Βέροια και στη συνέχεια αποσύρθηκα».

«Θέλω να ξέρετε πως στην πατρίδα μου, τη Νιγηρία, αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα και μάλιστα ο κόσμος πληρώνει γι’ αυτά. Στην περίπτωσή μου κανείς δεν μου ζήτησε λεφτά. Πουλάνε αυτό το νερό σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και άνθρωποι από όλο τον πλανήτη πηγαίνουν στη Νιγηρία για να αγοράσουν το νερό».

#ΕΚΚΛΗΣΙΑ_ΤΩΝ_ΕΘΝΩΝ #ΕΞΟΡΚΙΣΤΕΣ #ΟΠΑΔΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.