Νέος σεισμός στην Κρήτη, ξύπνησαν μνήμες στο Αρκαλοχώρι

Νέος σεισμός στην Κρήτη, Νέος σεισμός στην Κρήτη,

Νέα σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Κρήτη. Ο σεισμός των 3,6 Ρίχτερ, σημειώθηκε, στις 12.51 το μεσημέρι, στην Κρήτη και έγινε αισθητός στο Αρκαλοχώρι και στο Ηράκλειο.

Ο σεισμός σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ήταν εντάσεως 3,4 ρίχτερ, η οποία όμως αναθεωρήθηκε στα 3,6 ρίχτερ. Ίδια ένταση του σεισμού δίνει και το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 3 χιλιόμετρα Νότια – Νοτιοδυτικά του Αρκαλοχωρίου. Είχε εστιακό βάθος, μόλις 5 χιλιομέτρων και έτσι έγινε αισθητός τόσο στην πολύπαθη περιοχή όσο και στην πόλη του Ηρακλείου. Ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί ζημιές και τραυματισμοί.

{https://twitter.com/LastQuake/status/1491002347799068672?s=20&t=bNZ3LJwwbt_7AftH9hArjA}

SEISMOS KRITI

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.