Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική του Άλκη: Το καρτέρι των δραστών πριν την επίθεση

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από Νέο βίντεο ντοκουμέντο από

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα νέο βίντεο από το στυγερό έγκλημα του 19χρονου Άλκη, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. 

 

Το νέο βίντεο, το οποίο είχαν στα  χέρια τους οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή, δείχνει τον τρόπο που τα τρία αυτοκίνητα των χούλιγκαν έφτασαν στο σημείο που ο Άλκης και οι δύο φίλοι του περπατούσαν μετά από βόλτα πηγαίνοντας στην Πλαστήρα. 

Εικόνες που οδήγησαν τους αστυνομικούς σε συμπεράσματα και στα ίχνη των ατόμων που έψαχναν, σύμφωνα με το mynews.gr.

Η ώρα είναι 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ελάχιστα δηλαδή πριν οι δράστες κατεβούν από τα αυτοκίνητά τους και εξαπολύσουν την άγρια και θανατηφόρα επίθεση

Το ένα -λευκό- αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος Αλβανός που αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση, ενώ το δεύτερο αμάξι ήταν στα χέρια ενός 20χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή σε τοπική ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο 

{https://www.youtube.com/watch?v=Q3ZxO5GR2zo&t=1s}

Ο 22χρονος δράστης της δολοφονίας έχει τραυματιστεί στο χέρι από το μαχαίρι του φόνου

Τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη από το μαχαίρι που κρατούσε και το οποίο φέρεται να του γλίστρησε, στην προσπάθειά του να χτυπήσει τον 19χρονο Άλκη, είναι ένας 22χρονος αλβανικής υπηκοότητας που έχει συλληφθεί.

Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται πλέον στο πρόσωπο του 22χρονου, αφού ο τραυματισμός του από το ίδιο μαχαίρι που προκάλεσε τον θάνατο του Αλκη Καμπανού, τον τοποθετηθεί ως πρωταγωνιστή της δολοφονίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από την ΕΡΤ, ο 22χρονος δεν έχει απαντήσει στους αστυνομικούς όταν του ζητούν να τους εξηγήσει πώς τραυματίστηκε. Ωστόσο, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι ο τραυματισμός του δείχνει να προέρχεται από το μαχαίρι που χτυπούσε τον 19χρονο Άλκη. Εικάζεται, μάλιστα, ότι πρόκειται για το πρόσωπο που εικονίζεται στο βίντεο που έχει έρθε στο φως της δημοσιότητας και τον δείχνει στα σκαλιά της πολυκατοικίας να χτυπά ανελέητα τον Άλκη.

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.