Καπραβέλος για φίλο του Άλκη: «Από θαύμα δεν έκοψαν αρτηρία οι μαχαιριές στα πόδια, το παιδί ζει από τύχη» (βίντεο)

Καπραβέλος για φίλο του Καπραβέλος για φίλο του

«Από θαύμα δεν κόπηκε η αρτηρία», μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε ο φίλος του Άλκη Καμπανού κατά τη δολοφονική επίθεση στου Χαριλάου και «ζει από τύχη», όπως είπε ο Νίκος Καπραβέλος.  

O Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της Β' ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου», αναφέρθηκε τόσο στα βαρύτατα χτυπήματα που δέχθηκε το σώμα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού όσο και οι δύο φίλοι του που βρίσκονταν μαζί εκείνο το μοιραίο βράδυ.

«Βιώσαμε μία τραγωδία. Δεν μας έφτανε η πανδημία, αλλά είχαμε ένα τραγικό συμβάν που έχει καταγραφεί στα χρονικά του νοσοκομείου μας, απίστευτης αγριότητας. Θανατηφόρα χτυπήματα σε νέα, ανυποψίαστα, παιδιά. Το ένα παιδί διεκομίσθη νεκρό με ιατροδικαστική έκθεση καταπέλτη. Δεν χωράει αμφιβολία για τα θανατηφόρα χτυπήματα», δήλωσε ο κ. Καπραβέλος.

Είχαμε ένα παιδί νεκρό και ένα που ζει από τύχη

Μιλώντας για τα άλλα δύο θύματα αυτής της τυφλής, δολοφονικής επίθεσης, τόνισε ότι ένα από τα άλλα δύο παιδιά που νοσηλεύσανε στο νοσοκομείο είχε σχεδόν τα ίδια χτυπήματα και από τύχη σώθηκε. «Η αξονική, ευτυχώς, έδειξε ότι δεν είχε εσωτερική βλάβη. Είχε χτυπήματα στην κοιλιά και στο τσακ αποφεύχθηκε η εσωτερική αιμορραγία. Είχαμε τέσσερις μαχαιριές στα πόδια που από θαύμα δεν έκοψαν αρτηρία. Αυτό το παιδί ζει από τύχη. Το άλλο παιδί, είχε επίσης βαθύ θλαστικό τραύμα και χρειάστηκε χειρουργείο».

Σχολιάζοντας το τραγικό περιστατικό οπαδικής βίας που συγκλονίζει τη χώρα ο κ. Καπραβέλος, τοποθετήθηκε ως φίλαθλος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και εμείς φίλαθλοι είμαστε. Πρέπει να δούμε ποιος όπλισε το χέρι αυτών των ανθρώπων. Ποιος το όπλισε και ποιος τα προστατεύει;».

«Πολυτραυματία εξαιτίας εγκληματικής ενέργειας, απίστευτης αγριότητας, για ασήμαντη αφορμή, μου είναι αδιανόητο να το καταγράψω ως γιατρός σαράντα χρόνων», πρόσθεσε ο κ. Καπραβέλλος. Τόνισε, μάλιστα, ότι πλέον «είναι πανελλήνιο πια αίτημα να βρεθούν οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί που έφτιαξαν τέτοια τέρατα».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.