Άκης Τσοχατζόπουλος: Στο φως της δημοσιότητας η ιδιόχειρη διαθήκη του (βίντεο)

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στο Άκης Τσοχατζόπουλος: Στο

Το ποσοστό της διαθήκης που αφήνει στον Άκη Τσοχατζόπουλο είναι 70% στον γιο του Άκη και 30% στη σύζυγό του Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Μέσα στη διαθήκη, όπως αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1, ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος σημειώνει πως τα γράμματα του είναι περίεργα λόγω της μυοπάθειας που είχε στα άνω άκρα.

Σύμφωνα με όσα λέει και γράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ορίζει ως κληρονόμους τον μικρότερο γιο του και τη γυναίκα του μόνο, ενώ αποκληρώνει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, την Αρετή και τον Αλέξανδρο.

Το ποσοστό της διαθήκης είναι 70% στον γιο του Άκη και 30% στη σύζυγό του Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Ουσιαστικά, όμως, η περιουσία του έχει δημευθεί, δεν υπάρχουν ακίνητα ή μετρητά. Η μόνη περιουσία που έχει είναι το ιστορικό απόρρητο αρχείο του. Είναι αυτό που περνά στα χέρια του δεκαπεντάχρονου γιου του.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.