Στην Αθήνα ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος

Στην Αθήνα ο Αρχιεπίσκοπος Στην Αθήνα ο Αρχιεπίσκοπος

ΣτηΝ Αθήνα έφτασε το απόγευμα της Κυριακής 8 Οκτωβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος.

Ο Μακαριώτατος επισκέπτεται την Ελλάδα στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Περιοδικού Θεολογία.

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας θα συμμετέχει στην επίσημη έναρξη του Συνεδρίου με θέμα: «Η ορθόδοξη Θεολογία εν πορεία στην “άυλη πραγματικότητα” της ύστερης νεωτερικότητας» για τα 100 χρόνια του Περιοδικού η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αθηνών στις 11 Οκτωβρίου 2023.

#ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ #ΑΛΒΑΝΙΑ #ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ_ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.