Φωτιά σε εργοστάσιο στον Ταύρο, διακοπή κυκλοφορίας - Αποπνικτική ατμόσφαιρα

Φωτιά σε εργοστάσιο στον Φωτιά σε εργοστάσιο στον

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική στον Ταύρο, καθώς καίγονται χαρτικά, αλλά και συσκευασίες.

 

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αύλειο χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ήρας και Κασίμη Π. στην περιοχή του Ταύρου.

Στο σημείο έσπευσαν 48 πυροσβέστες με 16 οχήματα, ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, αλλά και υδροφόρες ΟΤΑ. Είναι μεγάλη η μάχη των πυροσβεστών και κατάφεραν να την κρατήσουν και δεν επεκτάθηκε η φωτιά. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική καθώς καίγονται χαρτικά, αλλά και συσκευασίες.

Κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι η οδός Ήρα από το ύψος της διασταύρωσής της με τη λεωφόρο Ειρήνης και με την οδό Ταύρου καθώς και η οδός Διός από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Τερψιχόρης.

#Πυρκαγιά σε αύλειο χώρο εργοστασίου στη συμβολή των οδών Ήρας και Κασίμη Π. στον Ταύρο Αττικής. Επιχειρούν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 8, 2023

#ΦΩΤΙΑ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ #ΤΑΥΡΟΣ #ΚΑΛΛΙΘΕΑ #ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.