Αποκάλυψη Κικίλια: Εμπρηστής πιάστηκε επ' αυτοφόρω με μπιτόνια βενζίνης στον Άγιο Στέφανο

Αποκάλυψη Κικίλια: Αποκάλυψη Κικίλια:

Η Ελληνική Αστυνομία έπιασε επ’ αυτοφώρω έναν ύποπτο για εμπρησμό στον Άγιο Στέφανο. Κουβαλούσε μπιτόνια και εύφλεκτα υλικά και πρόλαβε να βάλει φωτιά, η οποία ευτυχώς δεν πρόλαβε να επεκταθεί, σύμφωνα με τον Βασίλη Κικίλια.

Σε μια σύλληψη ενός ατόμου προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου στον Άγιο Στέφανο, το οποίο κατηγορείται για εμπρησμό, όπως ανακοίνωσε στο Open ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με τον υπουργό, πιάστηκε επ' αυτοφώρο με μπιτόνια βενζίνης και εύφλεκτο υλικό και μάλιστα, πρόλαβε και έβαλε τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική.

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά το ανθρώπινο χέρι παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στις 1.670 πυρκαγιές που είχαμε μέσα στον Ιούλιο», επισήμανε ο κ. Κικίλιας.

«Ζούμε σε μία εποχή κλιματικής κρίσης, με έντονη βροχή, καταιγίδα, χαλαζόπτωση και έντονες καιρικές συνθήκες. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Όσον αφορά την πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο, είναι οριοθετημένη και δεν υπάρχει ενεργή εστία. Στη Τζιά, το μέτωπο έχει επίσης οριοθετηθεί», τόνισε ακόμη ο κ. Υπουργός, μεταξύ άλλων.

#ΒΑΣΙΛΗΣ_ΚΙΚΙΛΙΑΣ #ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ #ΦΩΤΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.