Αστυνομικός σε φύλαξη υψηλού κινδύνου απολαμβάνει κοτομπουκιές και έχει παρατήσει το όπλο

Αστυνομικός σε φύλαξη Αστυνομικός σε φύλαξη

Προβληματισμό (θα πρέπει να) προκαλεί στις Αρχές ένα βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και δείχνει έναν αστυνομικό να επιδεικνύει το φαγητό του (κοτομπουκιές) και να έχει αφήσει το όπλο ενώ εκτελούσε υπηρεσία φυλώντας έναν από τους πλέον υψηλού κινδύνου στόχους της Αθήνας.

Στο εν λόγω βίντεο, το οποίο φέρεται να ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος ο αστυνομικός, φαίνεται να είναι τραβηγμένο μέσα από το φυλάκιό του εν ώρα υπηρεσίας.

Στις εικόνες εμφανίζεται το υπηρεσιακό του όπλο (ένα οπλοπολυβόλο) να είναι παρατημένο σε μια άκρη του κουβουκλίου και ο ίδιος, υπό τους ήχους μουσικής, να απολαμβάνει το γεύμα του, ένα πιάτο κοτομπουκιές, στο οποίο μάλιστα εστιάζει η κάμερα.

Από το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά, διακρίνεται στο βάθος του φυλακίου ο Πύργος των Αθηνών και αριστερά η οδός Σούτσου. Σύμφωνα με το Mega, ο αστυνομικός φαίνεται να φυλάει την πρεσβεία των ΗΠΑ στο κέντρο της Αθήνας, ένα σημείο που χρήζει ιδιαίτερα αυξημένης προστασίας στην ελληνική πρωτεύουσα.

#ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΟΠΛΟ #ΒΙΝΤΕΟ #ΦΥΛΑΚΙΟ #ΦΑΓΗΤΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.