Πάτρα: Αναστάτωση στην παραλία του Ρίου για δύο ανήλικα κορίτσια που παρασύρθηκαν στη θάλασσα

Πάτρα: Αναστάτωση στην Πάτρα: Αναστάτωση στην

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στην παραλία του Ακταίου, στο Ρίο της Πάτρας, όπου δύο ανήλικα κορίτσια παρασύρθηκαν από τα θαλάσσια ρεύματα.

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στην παραλία του Ακταίου στο Ρίο της Πάτρας, για δύο ανήλικα κορίτσια κορίτσια που παρασύρθηκαν στη θάλασσα.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, πρόκειται για δύο κορίτσια 16 και 17 χρόνων, που παρασύρθηκαν από τα ρεύματα στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, και από την πλευρά του Λιμενικού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, λίγα λεπτά μετά τις 6:00 το απόγευμα της Παρασκευής, τα δύο κορίτσια, με καταγωγή από τη Ρουμανία, που έκαναν μπάνιο στην παραλία του Ακταίου στο Ρίο παρασύρθηκαν από τα ρεύματα με το στρώμα τους.

Άμεσα κινητοποιήθηκε το Λιμενικό καθώς και δύο φέρρυ μποτ του πορθμείου και ιδιώτες πολίτες. Τελικά τα δύο κορίτσια περισυνέλλεξε ο ιδιοκτήτης του Ταμ-Τουμ Τάκης Ματθαιόπουλος με το σκάφος του.

{https://www.youtube.com/watch?v=THjesBUcdy4}

#ΠΑΤΡΑ #ΚΟΡΙΤΣΙΑ #ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ #ΘΑΛΑΣΣΑ #ΡΙΟ #ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.