Ρόδος: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροψία στον πυροσβέστη - Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υιοθετεί τα παιδιά του

Ρόδος: Ολοκληρώθηκε η Ρόδος: Ολοκληρώθηκε η

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο Νοσοκομείο της Ρόδου, η επανάληψη της νεκροψίας – νεκροτομής για τον 40χρονη ροδίτη εθελοντή που πήρε μέρος στις Πυρκαγιές και ο οποίος έχασε αιφνιδιαστικά τη ζωή του.

Ο τεχνικός σύμβουλος που όρισε η οικογένεια σε συνεργασία με την ιατροδικαστική υπηρεσία της Ρόδου, ολοκλήρωσαν την προβλεπόμενη διαδικασία και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι για να μπορεί να αντληθεί ένα ασφαλές συμπέρασμα για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον 40χρονο πυροσβέστη, θα πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι εργαστηριακές εξετάσεις και οι αναλύσεις που παραγγέλθηκαν.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Ροδιακή, θα ενημερωθεί επισήμως η οικογένεια, ενώ το πόρισμα θα κατατεθεί και στην εισαγγελία Ρόδου, για να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Η κηδεία του Γιώργου Χατζηνικόλα, αναμένεται να γίνει σήμερα Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο νεκροταφείο του Αγίου Λάζαρου στον Αρχάγγελο.

Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα υιοθετήσει τα παιδιά του 40χρονου.

#ΡΟΔΟΣ #ΦΩΤΙΑ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ #ΝΕΚΡΟΣ #ΝΕΚΡΟΨΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.