«Στο κάδρο» της ΕΛΑΣ ο δράστης του μυστήριου φόνου στο Πήλιο: Το στοιχείο «κλειδί» που αναζητείται

«Στο κάδρο» της ΕΛΑΣ ο «Στο κάδρο» της ΕΛΑΣ ο

Πολύ κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης του μυστηριώδους θανάτου της 58χρονης Γερμανίδας στον οικισμό της Μηλίνας Πηλίου φαίνεται πως βρίσκονται πλέον οι αρχές.

 

Μαρτυρίες και λοιπά στοιχεία έχουν βοηθήσει την ΕΛΑΣ να αποκρυπτογραφήσουν εν πολλοίς το «σκηνικό του θανάτου» της 59χρονης στο Πήλιο, που σε πρώτη φάση δηλώθηκε αιφνίδιος αλλά στη συνέχεια αποδείκτηκε... ανθρωποκτονία.

Η ΕΛΑΣ έχει πλεόμ εικόνα για το ποιο είναι το πρόσωπο που πάτησε τη σκανδάλη από το 22άρι πιστόλι και με μια σφαίρα πήρε τη ζωή της γυναίκας.

Σύμφωνα με το magnesianews, αυτό που αναζητούν, προκειμένου να κλείσει η δικογραφία και να σταλεί στη Δικαιοσύνη, είναι συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία, που δένουν την υπόθεση. Για τον λόγο αυτό καλούν συγκεκριμένους μάρτυρες, αλλά και τον Γερμανό σύζυγο της άτυχης γυναίκας, ο οποίος εκτός από τις δύο καταθέσεις που έδωσε, καλείται διαρκώς για διευκρινιστικές απαντήσεις.

Φυσικά, η ανεύρεση του πιστολιού παραμένει ο νούμερο ένα στόχος των αξιωματικών της Ασφάλειας. Για αυτό, άλλωστε, σαρώνουν συγκεκριμένους χώρους - από κάδους απορριμμάτων και χωματερές μέχρι και τη θάλασσα.

#ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΦΟΝΟΣ #ΝΕΚΡΗ #ΠΗΛΙΟ #ΕΛΑΣ #ΑΡΧΕΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.