«Είναι ένα σακατεμένο κορμί»: Σε σοκ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας για την 43χρονη

«Είναι ένα σακατεμένο «Είναι ένα σακατεμένο

Οργή και θυμός είναι τα δυο συναισθήματα που επικρατούν στην πόλη της Λάρισας έπειτα από την είδηση του άγριου ξυλοδαρμού νέας γυναίκας με δράστη τον σύζυγό της.

Σοκ προκάλεσε η άγρια επίθεση ενός 52χρονου στη σύζυγό του τα ξημερώματα της Πέμπτης, με την γυναίκα να μεταφέρεται εντέλει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρά τραύματα αλλ΄α και ρήξη νεφρού.

Οι γιατροί του Γ.Ν.Λ. φρόντισαν από την πρώτη στιγμή τη Λαρισαία και τώρα δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της, καθώς η ίδια αναρρώνει μετά τον άγριο ξυλοδαρμό. Ο 52χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και ετοιμάζεται να απολογηθεί ενώπιον των εισαγγελέα και του ανακριτή τη Δευτέρα

«Τέτοιο περιστατικό ξυλοδαρμού δεν έχω δει ποτέ ξανά»

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αθανάσιος Νταβούρας, ανέφερε πως η 43χρονη είναι μια  αγαπημένη του φίλη, « από τα πιο γλυκά κορίτσια της Διευθυνσης Αστυνομίας Λάρισας».

«Τέτοια κακοποιητική συμπεριφορά δεν μας είχε γίνει γνωστή, ίσως να υπήρχε ένταση στην οικογένεια, αλλά δεν γνωρίζαμε κάτι τέτοιο», είπε ερωτηθείς για το αν γνώριζε τι συνέβαινε. «Αν το γνωρίζαμε θα κάναμε τα πάντα. Δεν το γνωρίζω αν έχει συλληφθεί ξανά. Τον γνώριζα τον σύζυγο και λυπάμαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είχε καταλάβει ένα μέρος της κοινωνικής μου ζωής. Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω».

«Η συνάδελφος έφτασε στις πρώτες βοηθειες με μεγάλη πίεση 5. Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να τη σώσουν. Δίνει μάχη και είναι ένα σακατεμένο κορμί. Δεν είμαι σε θέση να πω αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όταν είσαι από την κορυφή ως τα νύχια κακοποιημένος, αυτό εγκυμονεί κινδύνους».

«Τα παιδιά ήταν εκτός σπιτιού την ώρα που έγινε το περιστατικό και τώρα τα παρακολουθεί ψυχολόγος» είπε στη συνέχεια ο κ.Νταβούρας, προσθέτοντας: «Είναι το πιο δυνατό περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει. Τέτοιο περιστατικό ξυλοδαρμού δεν έχω ξαναδεί. Ούτε σε καυγάδες του δρόμου δεν έχω δει τόσο δυνατό περιστατικό».

Επικοινωνία Οικονόμου με το θύμα

Σημειώνεται πως τηλεφωνική επικοινωνία με την αξιωματικό της Αστυνομίας που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της είχε το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο υπουργός ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στην 43χρονη και της μετέφερε την συμπαράσταση του Σώματος. Η τηλεφωνική συνομιλία έγινε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου, ενώ ο Γιαννης Οικονόμου ενημερώθηκε από τον διοικητή του Γ.Ν. Λάρισας για την κατάσταση της υγείας της αξιωματικού.

Όπως αναφέρει, επιπροσθέτως, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη:

«Η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Διαθέτουμε, πια, το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα».

#ΛΑΡΙΣΑ #ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ_ΒΙΑ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΘΥΜΑ #ΕΛΑΣ #ΓΙΑΝΝΗΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ #ΕΠΙΘΕΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.