Διαδικτυακή έρευνα παιδιών και εφήβων για θέματα που θεωρούν σημαντικά

Διαδικτυακή έρευνα παιδιών Διαδικτυακή έρευνα παιδιών

Με τη συμμετοχή παιδιών και εφήβων πραγματοποιείται διαδικτυακή έρευνα για θέματα που τους απασχολούν.

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας έχοντας ως προτεραιότητα στην συμπερίληψη των πολιτικών του τα παιδιά και τους εφήβους και στο πλαίσιο της Ισπανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ξεκινά τη διαδικασία διαβούλευσης για παιδιά.

Μια ομάδα παιδιών (advisory group) από όλη την ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της χώρας μας, συμμετέχει σε μια έρευνα για τη συλλογή των απόψεων των παιδιών και εφήβων σε θέματα που θεωρούν σημαντικά.

Με βάση τη συνεργασία του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με την Εθνική Συντονίστρια της Ισπανίας για την Εγγύηση για το Παιδί, στον εξής σύνδεσμο (δείτε ΕΔΩ), μπορούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω έρευνα παιδιά από την Ελλάδα, συμβάλλοντας σε μια προσπάθεια προώθησης των διαβουλεύσεων των παιδιών σε ολόκληρη την ΕΕ.

Η διαδικτυακή έρευνα  θα είναι ανοιχτή έως τις 28 Αυγούστου.

#ΠΑΙΔΙΑ #ΕΦΗΒΟΙ #ΕΡΕΥΝΑ #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ_ΣΥΝΟΧΗΣ_ΚΑΙ_ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.